CQ:S FLYTT & STÄD ABCQ:S FLYTT & STÄD AB
info@cqsflyttostad.se
0155 - 67 04 24
08.00 - 20.00
Sörmland

Företagets historia

  • Hem
  • Företagets historia
25+

ANSTÄLLDA

5000+

UTFÖRDA UPPDRAG

CQ:S FLYTT & STÄD

Varför ska du välja CQ:S?


Stor erfarenhet av lokalvård

Vi har en gedigen bakgrund inom lokalvård och ett hårt arbete på fältet gör det möjligt att ha en bra kvalitetskontroll och trivsel och arbetsglädje bland medarbetarna. Vi utför städuppdrag i Norrtälje och hela Mälardalsområdet

Vi arbetar med kvalitetsutrustning

Vi arbetar med den bästa städutrustningen som finns på marknaden idag. Personalen är med och får välja vilka städverktyg, material och rengöringsmedel de vill arbeta med. Ergonomin är viktig för oss, och då är det viktigt att arbeta med korrekt utrustning. Alla människor är olika och man måste anpassa utrustningen efter alla medarbetares personliga behov. Det gäller såväl arbetsskor, kläder och övrig städutrustning.

Kunden är alltid i fokus för oss och en god kontakt är vi väldigt måna om. Anlitar du oss för en eller flera städtjänster så kommer alltid samma lokalvårdare hem till dig. Ett suveränt sätt att skapa förtroende och trygghet i samarbetet. Någon patrullstädning blir det inte fråga om när du anlitar oss för en städtjänst. RUT-avdrag gäller för alla våra städtjänster.

Vi har god kreditvärdighet enligt Soliditet samt UC.

CQ:S FLYTT & STÄD

Vilka är vi?

Varför har vi blivit tilldelade flera utmärkelser?

Vi är en flexibel och kunnig städfirma med kvalitét, service och effektivitet i fokus. Vi genomför allt inom flytt och städ på flera orter i landet. Vårt huvudområde är Södermanland med omnejd. Men vi arbetar även med flera uppdrag som täcker hela Sverige. Vi arbetar med alla typer av tjänster, allt från hemstäd hos privatpersoner till stora serviceavtal med storbolag med över 3000 anställda. Ingen kund eller jobb är varken för för stort eller för litet. 

Du som kund kan vara trygga när ni anlitar oss då vi har stort fokus på kvalité, miljöaspekter, kontinuerliga utbildningar både för ledning samt hela företagets anställda. Vi har flera certifikat och uppdaterar alltid våra produkter att följa högsta standard som uppfyller kraven för Svanen märkta produkter. 

Kontakta oss redan idag

Här är våra ansvariga på resepektive ort som är tillgänliga för kontakt.

Behöver du komma i kontakt med någon hos oss? Nedan är våra ansvariga medarbetare på respektive ort och område beroende på vem du behöver komma i kontakt med. 

Tveka inte att kontakta oss om du har några frågor eller funderingar! 

1 +
Nöjda kunder
1 +
Antal anställda
1 +
Pågående projekt
1 +
Utmärkelser